Mar 312011
 

K0m hem, låg i soffan och stirrade på Anime i brist på något vettigt. Ordnade lite mat men jag kunde inte äta det alls, det tog stopp och jag fick inte ner något alls. Jag försökte i typ 6 timmar men det kom bara upp, oavsett om det var ett litet korn eller om det var en full tugga. Kunde inte heller dricka ordentligt. Min mage var arg på mig av någon anledning, dock idag så fungerar den. Kunde både äta och dricka, så det var väl bara något igår som inte ville sig rätt.

Katterna hade varit ute hela dagen så dom ville verkligen in när jag väl kom hem, sen lät jag balkongdörren vara öppen tills sent på kvällen så att dom kan gå ut som dom vill. Och sen vid sömn så lät jag sovrumsfönstret vara öppet så att dom kan hoppa in och ut som dom vill. Allt i hopp om att Ack skall kissa ute istället för inne. Även idag är dom utomhus medans jag är på jobbet, så jag kommer ha arga katter när jag kommer hem. Men dom får fan lära sig, för detta är sista chansen innan jag ger upp med Ack.

Utöver mina bråk med katterna så är dagen rätt bra, jag kunde ju som sagt äta en macka och dricka lite vatten på morgonen. Och nu har jag ätit lite vindruvor på jobbet och druckit ett glas mjölk. Så allt är bra bra. Sen insåg jag dessutom att jag kan numera knäppa min den där arméjackan/kavajen, dock sitter den sjukt tajt och det är inte alls behagligt. Men jag kan knäppa den och det kunde jag inte innan, så det är fan awesome.

Tycker det är lite sött också, det var ett par människor som skrev till mig igår efter jag skrev mitt “hopplösa” inlägg om bla bla bla, alltså jag mår inte dåligt. Jag har ingen anledning att må dåligt, jag mår oförskämt bra. Men ibland måste man få klaga lite på saker och ting, särskilt när man märker att det man vill ha rinner ur händerna på en själv och man kan inte göra något åt det heller. Ibland får man inte som man vill och det finns inget man kan göra åt det, visst jag kan kämpa och tjata men jag skulle inte vilja ha det då för jag vet att det inte är något som vuxit fram själv utan det är nertjatat och bla bla bla. Jag har tjatat tillräckligt i mitt liv på saker och ting och det leder aldrig till något bra, jag har en tendens att ta för mig vad det gäller saker utan att bli erbjuden också vilket är absolut bekvämt men ibland skulle jag vilja bli erbjuden istället för att vara den som tar det stora steget hela tiden. Jag vill ju också bli klappad på utan att jag säger något, det känns ju liksom bara så tjatigt att det är alltid jag jag jag som hittar på saker och ting.

Nu är det självklart inte bara jag jag jag jag, utan det händer självklart att andra gör saker utan att jag haft ett finger med i spelet osv. Men det sker så sällan att jag knappt minns det.

Nu blev det ju ett sådant där “klagoinlägg” igen fan, jag måste sluta tänka efter och fundera på saker och bara gå runt och vara lite hjärndöd istället. Ibland känns det som att jag tänker efter för mycket, jag lägger ner för mycket tid i vissa tankemönster, att jag liksom funderar på saker och ting waaaaay to much. Men jag vill lösa allt jag funderar på, jag vill lösa allt för mina vänner också. Det är väl mycket därför jag har så mycket åsikter och tankar om saker och ting, jag vill liksom lägga mig i andras liv och “göra” allt bara bra. Sen att jag är värdelös på det är ju en annan sak, dock så ger övning färdighet antar jag. :P

Så jag torde vara en omtänksam misantrop, är inte det en oxymoron i så fall?

Idag är det Bi-Monthly Meeting på jobbet, så jag måste styra upp allt det där och se till att det fungerar bra. Utöver det så har jag inga planer utöver att åka hem och läsa en bok.

  One Response to “Tors Dag, en mystisk ärtsoppskantad veckodag”

  1. Vi bryr oss bara om dig dummer :p

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.