May 242011
 

Jag låg i soffan igår och tittade på Anime, jag och Linnea hade delat på en Pan-Pizza och livet var riktigt nice. Men efter ett tag så fick jag hjärtklappning, livet blev outhärdligt och jag mådde riktigt dåligt. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag ville bara gå och dö. Jag ville inte finnas längre och allt som hände var bara negativt. Jag reagerade över allt som hände i lägenheten och drog trasiga paralleller till saker och ting som bara var negativt för mig.

Är detta ångest var min första fråga till mig själv, jag har aldrig upplevt det förut och jag har svårt att sätta mig in i andras emotionella problem. För om detta var ångest så förstod jag dom till fullo, paniken i hur kroppen bara krashar. Och längtan efter att få försvinna och bara dö för att slippa detta.

Sen så fes jag, en gigantisk högtrycksfront av komprimerad gas som smet ut ur mitt system. Och allt bara försvann, hjärtklappningen var borta, paniken försvann och jag mådde bra.

Dock fick jag ett intressant samtal mitt i natten av en panikslagen fröken, dock löste det sig och jag kunde somna om igen. ^^

  3 Responses to “Panikångest, en ovanlig känsla?”

  1. så där ja välkommen i klubben

  2. Antagligen så var det dumpning, var ju lite förvirrad över vad som hände liksom eftersom jag aldrig någonsin upplevt den känslan så. ^^

  3. Kan ju varit dumping? Pan-Pizza innehåller allt det som leder till det så varför inte? Påminner om panikångest.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.