May 252011
 

Har matat min mobil full med diverse koordinater till olika ställen så att jag skall lätt hitta dit när jag är ute och svirar i Sverige.

Så nu vet jag vart hotellet ligger, nya kontoret, gamla kontoret i Köpenhamn. Och eftersom det är tydligen skittrist att köra bil i Köpenhamn om dagarna så lär jag promenera överallt. Det verkar bara vara runt 1-2km hit och dit, så det är ju ingen fara så länge jag hittar runt. Det är som en vanlig dag i Stockholm så. ^^

Min panikångest igår gjorde väldigt många upprörda, särskilt när dom kom till slutet. :P Men så som både Therese och Morsan säger, det var antagligen dumping. Så nu vet jag hur det känns också, någongång måste man få uppleva det också så.

Packar ihop saker här på kontoret och styr upp allt jag skall ha med mig, för jag tar jobbets bil till Norrtälje ikväll och sen jobbar jag hemifrån imorgon, sen på fredag så åker jag hem till mig och styr upp kläder och sen flyr vi till Linköping för att kramas på en vän. Efter det så blir det Skara på Lördagen och där skall jag springa runt och skrämma bönderna. På Söndag så blir det Köpenhamn och jag skall slåss med arga Danskar. Har även en date med en polare där nere om han har tid, han bor uppenbarligen i närheten så jag tänkte försöka lura ut honom på alkohol.

Är faktiskt fett pepp på resan, även om jag är lite nojjig över att jag skall bli emo på vägen dit/hem och kör ihjäl mig. Kanske skall bränna ut några skivor med Terry Pratchett-böcker. Det är lite synd att skitstereon bara tar vanliga CD-skivor, allt hade varit bättre om jag hade haft en FM-sändare som jag kunde använda i bilen. För då kan jag lira ljud via mobilen och ha allt möjligt med mig. Någon som har en FM-sändare dom vill låna ut i ett par dagar? Känner ingen större lust för att köpa en bara för att jag skall ut i världen så.

Rent emotionellt så blev jag trasig idag, bara för en stund. Jag tror jag kom ur det rätt så fort men jag funderar på händelsen fortfarande och försöker komma fram till om det är något jag skall gräva vidare i eller om jag skall skaka av mig det och bara blicka framåt. Det brukar ta mig ett par dagar att fundera klart på något som jag reagerat över innan jag kommer fram till en vettig lösning. Jag har pratat om detta med Julia och hon är så söt som finns där för mig i vått och torrt. Riktiga vänner är bra vänner <3

Nu jävlar skall jag packa med mig halva kontoret och se till att jag är redo för utlandet! Och sen skall jag se vad jag kan göra åt vad jag skall lyssna på i bilen, vill ju inte sitta med hörlurar liksom.

Måste nog göra ett schema för hur jag åker och till vem jag åker när jag åker hem sen, så att folk är redo för mitt vackra sällskap.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.