May 272011
 

Inlägget skrivs till musiken av Argine – Luctamina in Rebus 2

Dagen är stillsam och jag har ätit lunch med Zwober, det var mysigt att träffa honom efter så pass lång tid och vi snackade om världen och inget.

Sitter här hemma och väntar på Lynn inför lilla resan söderut och jag är nyduschad, skall styra upp lite kläder att ha med mig inför min långa resa, jag har även fixat musik samt ljudböcker från Terry Pratchetts Discworld. Insåg att det fanns en AUX-ingång i bilen som jag kan koppla in mobilen i. Behöver ingen FM-sändare utan det är bara att plugga in en 3.5mm Stereo Hane <-> 3.5mm Stereo Hane och så är ljudet igång. Går även att prata i telefonen samtidigt då ljudet kommer ut i högtalarna, dock så vet jag inte hur bra man hör mig när jag sitter där och skriker. Men det återstår att se antar jag :P

Hittade mitt lilla headset också men insåg fort att den kräver en Nokialaddare för att laddas, nu av någon anledning så hittar jag ingen sådan alls i hela lägenheten. Vilket är lustigt då jag skall ha >10 st efter alla dessa år med Nokia. >_<

Jag får göra någon rolig uppdatering när jag väl landar på hotellet nu på Söndag så att folk vet att jag faktiskt lever och inte har kört åt skogen, nu med min musik så borde livet bli lättare tycker jag. Tycker att den där jävla bilen borde ha Cruise Control i alla fall. Allt hade fan varit enklare, eller att gaspedalen hade lite vettigt motstånd så att man inte får hålla upp foten hela tiden. Typ så att man kan slappna av i benet och måste liksom använda lite muskler för att gasa istället för att använda muskler för att inte gasa. Gay gay gay.

I found more musik! Hittade mappen jag och Bill hade skapat förra året för “godkänd bilmusik”, den är dock inte uppdaterad på ett tag pga att någon stal min fulstereo ur min kära skrotbil. Men nu kommer det till återanvändning!

Nu mot klädhögen för att finna kläder som gör mig så där fett snygg!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.