Jul 022011
 

Jag simmade i Torsdag duktig som jag var, men jag kände mig ytterst dålig på det. Jag och Tom var stressade med att åka hem så vi klämde av 30 längder på kort tid och sen rörde vi oss mot Jordbroslavien. Vägde mig där borta också, och då stod den på 152.3kg. Lite småsurt men hey, vad gör man. Jag vägde mig imorse och då stod den på 149.4kg. Så jag har antagligen bajsat ordentligt nu ^^

Anyhow, vi åkte hem, jag plockade upp bilen och så körde jag honom till Brandbergen så att han kunde hämta sitt paket. Sen så åkte jag hem, Sofia kom över för att vi skulle pilla med hennes mobil, vi däckade, SYN och hunden hade kärleksmöte på natten i sängen. Jag avstyrde det. Allt gott slutet gott

IMG_20110702_121325

Fredag så jobbade jag hemifrån, det är ändå inga på kontoret liksom. Fortsatte med min orgie i att tvätta kläder och dylikt, försöker ju sära på alla mina och Bills kläder från mitt rum och samtidigt få allt rent från allt möjligt. SYN låg bredvid mig hela dagen i sängen och snarkade, hon hade varit ute hela natten på äventyr och nu ville hon ha gos. Hon är söt <3 Hon ligger här bredvid mig igen medans jag skriver detta inlägg, hon är världens finaste =)

Sen vid 16 så var jag inne på centralen för att träffa upp Erika på en fika, insåg att typ 2 timmar bara försvann ut i intet när vi väl fann ett fik som var oss värdigt. Sjukt trevlig brud verkligen, det var jag inte alls beredd på.

Rörde mig hemåt senare på kvällen, hade egentligen planer att hänga med Elli hos hennes Farsa och Sambo men jag var genomsvettig och det var kvavt och äckligt ute. Så jag ville bara hem, slita av mig kläderna och duscha lite. Vilket jag gjorde och i samma veva glömde bort Elli >_<. Så det fick jag skit för på kvällen istället. Så nu har jag lovat att gottgöra henne med mat ^^

Twigg var över med snacks och stuff, så vi la oss i soffan för att glo på filmer tills allt för sent på natten.

Nu idag Lördag så skall jag till grillparty hos Tom, eller inte riktigt hos Tom. Det är hos hans kärrings föräldras innergård-isch något. Så det blir jag, Lynn och Tramse som skall dit, sen skulle Angelica och Lowe dit också vad jag minns. Vi verkar bli ett par stycken som skall dit och det kommer nog bli riktigt trevligt. Dock är vädret lite lömskt =( SMHI som man aldrig riktigt kan lita på säger att det skall småmulet fram tills runt 17-18. Sen skall det komma regnstorm och åska. Vi får väl se hur det blir :P

Imorgon så skall jag till La Familia, dom har inte träffat mig sedan i julas så jag tänkte att det kanske skulle vara en bra idé :P

Måndag så är det jobb och sen nästsista sunkit

Tisdag så är det jobb och simning

Onsdag så är det dag ett på kryssning

Torsdag så är det kryssning fortfarande och jag kommer vara förvånad över om jag fortfarande lever

Fredag så kommer vi tillbaka från kryssningen om vi är vid liv, Lynn surrade något om att vi kanske skulle ut på krogen. Det låter nice, men jag vet inte om jag pallar. Men allt för att visa Linnea att gamla människor också kan kalasa så lär jag haka på

Lördag så är det Sonisphere på globen från 12 till 23 typ. Så jag kommer att stå där inne och skutta för brinnande livet, risken är rätt stor att vi går ut efter det.

Söndag så tänker jag vara död och inte röra mig någonstans…

Jag är faktiskt väldigt glad över att jag inte kan dricka särskilt mycket alkohol längre, för det första blir det sjukt mycket billigare att dricka tills jag däckar och dör, för det andra så kan jag inte dricka snabbt alls så en öl brukar kunna räcka väldigt länge. Särskilt effektivt när ekonomin är begränsad till bara ett par kronor, det är ju liksom inte så att jag kan göra som tjejerna och typ hora mig lite i baren efter alkohol. Fusk!

Nu skall jag styra upp min begynnelsedagsmåltid och sen göra mig i ordning.

  One Response to “Grillpartaj”

  1. Jag är sämst, och dissar Tom för att åka ut till Adelsö i stället D: Sista bussjäveln går från Brommaplan 16:45, hinner inte ut annars :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.