Jul 042011
 

Grillningen hos Tom var fett awesome, maten var sjukt god och dom satt med sina bongos och kongos för att skapa rolig musik. Det var mycket trevligt verkligen =)

Sen på vägen hem så blev tramse dålig och kräktes i bilen, tack och lov så kom det mesta på Lynn. Det var rätt så roligt men jag var upptagen med att försöka rädda min racer med papper som Bindjin kom springandes med från bensinmacken. Sen efter mycket om och men så strippade Lynn till underkläderna eftersom hon var slemmig och mättande. :P

Vi åkte sedan vidare mot Norrtälje och då mådde tramse bra igen, han somnade även i bilen och allt var frid och fröjd. Var nog för mycket läsk, för mycket sol och att åka bil som kickade igång allt. Men bra att han blev bättre

Vi landade i Norrtälje, Bindjin hakade på. Så det blev lite extra öl med oss hem, hemskt mysigt verkligen.

Vi drack några öl, snackade skit, chillade och allt var riktigt trevligt. Sen runt midnatt så lessnade jag och så gick jag till sängs för att sova.

Lördag så åkte jag till Christian för att hämta upp honom, sen åkte vi till Christina för att umgås lite med henne och äta riktigt riktigt god mat. Där så chillade vi tills runt 17. Sen körde jag hem Christian, åkte vidare till Elli. Där så snackade vi skit och pillade med mina saker som har bott i hennes lägenhet i snart.. err. 4 år nu typ. :P Packade bilen full med saker, hämtade Lynn vid tunnelbanan och sen åkte jag hem.

Det är fett roligt dock, i princip alla kläder som jag hade kvar hos Elli är saker jag kan ha på mig nu. Iofs var några saker för stora, men överlag så var allt funktionellt för mig och inte alls för litet. Till och med mina gamla badbyxor kunde jag få på mig, vilket jag inte fick så där 2004 och framåt. Det känns fan fett awesome <3

Och nu fick jag hem min gamla M87-uniform, så nu kan jag vara fin till bröllopet i Augusti också. ^^

Det blir lite att tvätta dock och sortera upp kläderna, jag vill ha en låda för t-shirts som har roliga tryck. Och en låda för t-shirts utan tryck. Annars får jag fan gräva i all evighet för att hitta något jag vill ha på mig, lite så som det var i morse när jag försökte hitta min Super Mario t-shirt vilket tog fleeera minuter.

Idag så är det jobb, efter jobbet så skall jag antingen hem igen för att hämta papper jag glömt om inte Lynn tar med sig dom till mig. Sen efter papperorgien så är det middag på Bröderna Olssons på Folkkungagatan inför näst sista Sunkit. Jag skiter i Alice Cooper bara för att vara på Sunkit, tänk vad snäll man är ^^ Och idag kommer det lite folk som aldrig har varit där, risken är iofs rätt stor att det kommer vara helt hysteriskt mycket folk där. Så vi får se till att få vårat bord efter maten på Olssons.

Nu skall jag återgå till mitt arbete, även om det inte händer nämvärt mycket här just nu. De flesta är fan på semester -_-

Oh förresten, jag är fan nere på 148kg nu :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.