Jul 062011
 

Just nu sitter jag på kontoret fast jag har semester i tre dagar, snäll som jag är så styr jag upp några saker innan jag försvinner.

Sen blir det fylleslag, dans, skrämma småbarn och annat skojigt. Jag borde landa i Sverige på Fredag morgon runt 9, men om ni hör/ser på nyheterna att någon galen stor kille med piercingar som åker vattenskidor bakom en östersjöfärja så kan det eventuellt vara jag :P

Jag återkommer med pinsamma fyllebilder och historier säkert!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.