Jul 142011
 

Tisdagen så kontaktade jag vårdcentralen och typ hoppades på att få komma in och träffa någon läkare, men när dom väl hörde av sig mitt på dagen så undrade hon om jag bara ville ha recept på medicin eller en läkare. Alltså.. Visst, jag vet väl att min hosta går att bli av med. Men jag vill samtidigt att läkaren kikar på mig, just in case jag har böldpest eller något.

I alla fall så sa hon åt mig att komma in dagen efter 09:30, så det blev att stanna hemma och jobba då klockan redan var för mycket.

Dagen var långsam och tråkig, jag småjobbade och hostade i min ensamhet. Inte mycket mer än så egentligen. Lyckades sova ett par timmar så det var ju bra det.

Pallrade mig till vårdcentralen, pratade med farbror, fick reda på att jag har Virus 29. Vad det nu är. Fick Cocillana-Etyfin utskrivet och sen gick jag hem. Sen blev kvällen väldigt luddig och jag svävade bort i någon magisk värld av alkohol och etylmorfinhydroklorid. Lyckades även skicka sms dit jag inte ville skicka sms. Typ försökte ursäkta mig och så ville jag bara dö i min säng under ett par kuddar.

Tror nog att jag skall gömma min mobil ikväll när jag tar kvällens dos >_< Lyckades tydligen skicka sms till min chef om att jag var jättehög och att jag saknade henne. Iofs skulle det till någon annan som heter nästan likadant, men jag reflekterade inte över det förrän idag.

Hon skrattade lite när jag mötte henne på kontoret och så gav hon mig en kram, så det var väl ok ändå antar jag ^^

Idag skall jag ut med Elli och äta lite mat med henne, hon fyller ju år så jag tänkte ha en myskväll med henne.

Sen måste jag försöka åka till morsan i Augusti, har inte träffat henne sedan Juni och jag saknar henne, och hon saknar mig. Så jag tänkte avvara några dagar där och störa henne ute i skogen. =)

Nu skall jag installera om lite laptops.

  2 Responses to “Cocillana-Etyfin, lagligt knark”

  1. Vad innehåller läkemedlet?
    Verksamma ämnen: etylmorfinhydroklorid 2,5 mg/ml, flytande cocillanaextrakt 8,8 mg/ml, senegaextrakt 7,8 mg/ml.

    Hjälpämnen: sackaros 680 mg/ml, etanol 96 %, vatten, vattenfri citronsyra, levomentol, ammoniak.

    Det är den alkoholen jag syftar på, Etanol 96%. Inte riktigt så att jag blandar ut den med sprit :P

  2. Eller typ, skita i att dricka alkohol tillsammans med etylmorfinet? :p

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.