Jul 182011
 

Jag hade en sjukt mysig kväll med Elli när jag firade hennes födelsedag, vi strosade runt först i Hökarängen för att se hur området såg ut och sen landade vi i Farsta för att äta sådan där sjukt god Italiensk pasta. Jag tog en vegitarisk pasta med spenat och hon tog kött och annat gott. Och så smakade vi av varandras mat som vi alltid brukar göra och bara hade en sjukt trevlans kväll.

Fredag så träffade jag upp Erika och hade världens heldag med henne, det är stört hur bra vi klaffar rent mentalt. Hemskt trevligt att prata om diverse filosofiska saker i livet med någon som jag precis börjat lära känna. Det slutade med att vi åkte hem till mig efter ett par timmars promenad på stan för att titta på film tills sent på natten. På lördagsförmiddagen så åkte hon hem och jag gjorde mig i ordning för att träffa upp Jonny och Elli inför Tantohäng. Dock så ringde Petros innan och bad mig om hjälp, vilket jag klart ställde upp på. När det var klart så mötte jag upp Elli och Jonny och vi åkte in till Tanto. Väl där så hade vi en trevlig eftermiddag/kväll med brieost, kex, vindruvor, mjölk. Dom drack iofs alkohol, men jag höll mig till min mjölk då jag inte riktigt vågar dricka så mycket alkohol när jag dricker mitt hostknark.

Senare på kvällen så åkte vi hem, sen mitt i natten så får jag ett samtal där dom undrar om jag vill till Vega. Det fungerar inte riktigt för mig eftersom jag svävade runt på mitt lilla moln av lycka, så dom handlade en sambalburgare till mig <3 Jag fick i mig kanske hälften, men det var underbart bara det. Vi tittade på lite serier ihop och sen pös dom hem medans jag sakta men säkert småsomnade på soffan.

Söndag så mötte jag Jonny och Johan, vi åkte till Nynäshamn för att hälsa på Ronny med lite post. Jag fick lite möjlighet att pika hans val och liv, har inte träffat människan sedan typ.. Förra året? Han har ju aldrig tid att träffas, så jag var glad att få se honom igen.

Efter det så kidnappade vi Zwober och drog till pizzerian, åt lite käk, snackade lite skit, jag fick även låna slipmaskinen som jag skall använda på mitt vardagsrumsbord när jag väl införskaffat mig slippapper för maskinen.

När vi var klara med Zwober så dumpade vi Johan i stan, åkte vidare till Enköping och så hängde vi med morsan. Hjälpte henne med bildäcken också. It was le nice faktiskt.

Idag så jobbade jag hemma då det inte var så många på kontoret, sen så träffade jag upp Anjaa och hjälpte henne att flytta.

Utöver det så har det inte hänt så mycket mer i livet faktiskt. Jag håller mig rätt så passiv för att vara ärlig, känner för att ta det lite chill ett tag fram över.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.