Jul 242011
 

Hela veckan var väldigt lugn, jag jobbade hemifrån hela veckan pga få användare på kontoret plus att jag blev helt förstörd av Cocillanan. Jag var glad att jag ens kunde jobba hemifrån någorlunda korrekt först och främst, men hade jag satt mig på tåget efter en morgondos så hade jag nog kräkts eller börjat slåss. Inte riktigt min grej att förflytta mig när jag blir så pass påverkad av den.

Var iväg hem till Jonny och hälsade på honom och Elli mitt i veckan och vi hade en trevlig eftermiddag/kväll, och sen på Fredag så träffade jag upp Erika igen. Vi strosade runt i Kungsträdgården och jag försökte peta i henne läkerol hela tiden. Dom säger ju att “It makes people talk” !! :P Nä, men jag hade en ask och jag vill inte äta alla själv, man blir lätt dålig i kistan då ^^

Efter ett tag så bestämde vi oss för att köpa lite vin och dra iväg någonstans för att dricka gott och jäsa i solen, så det blev en dunk Tre Apor från bolaget på centralen och sen pös vi till Tanto. Väl där runt 18:00 så traskade vi runt för att hitta ett bra ställe att slöa på, och så ville jag kika runt lite om det var folk jag kände. Men för ovanlighetens skull så var det inga där. Så vi satt oss ner och “korkade” upp kartongen. Då inser jag att Blume sitter 10m ifrån oss. Fan, en människa kände igen mig >_<. Jag som ville vara lite inkognito men det var bara att hälsa och prata i ett par minuter.

Sen hade vi en trevlig kväll där timmarna flög iväg med intressanta samtal, även om jag mest pratade om mig själv så som jag gärna gör. Blev senare påhoppade av Sara Suo ett par minuter vilket var trevligt, var ju ett tag sedan jag såg fröken så. Vi bestämde oss för att röra oss ifrån skuggan sen mot solen då det började att bli lite kyligt, och vinet värmde inte tillräckligt mycket. Då mötte jag Lovisa, Alexandra och någon vän till dom. Vi surrade lite och sen gick vi vidare till en egen gräsplätt för att fortsätta snacka skit. Jag har ju ändå dedikerat dagen för att hänga med Erika och jag vet hur jag gärna blir när jag hänger med andra, jag har en tendens att få folk känna sig utanför. Och det hade jag inte lust med. Så vi satt för oss själva och snackade om saker och ting, och det var då Erika utbrister efter lite gnabb om saker och ting att hon tycker det är konstigt att jag som säger att jag vill veta mer om henne och lära känna henne är konstig som bara pratar om mig själv. Vilket jag självklart tog åt mig, men jag insåg även att det är svårt att försöka lära känna någon som inte pratar om sig själv särskilt mycket. Eftersom jag pratar mycket om mig och vad jag tycker så är det enkelt att ställa följdfrågor till det vilket kan få mig att prata med som skapar nya frågor. Men om jag frågar en introvert människa om en sak, jag får svar på tal och lite tankar runt om så är det inte mycket att gå på för att fråga vidare.

Men det handlar mycket om att man skall lära känna varandra och våga öppna upp sig också, och jag fick lära känna henne rätt så mycket med mina små fattiga frågor om diverse saker som jag ändå var nyfiken över, baserad på den information jag lyckats skrapa ihop genom det vi ändå har pratat om. Jag har en liten liten insikt i hennes sinne som jag kan fråga om, hon har dock typ en hel värld med idiotiska saker från mig som hon kan fråga om. :P Men det är väl det som gör det så spännande antar jag. Livet är en utmaning och jag gillar intressanta psyken, sen blev jag sjukt glad över att hon sa ifrån. Det är inte särskilt många som gör det, utan det brukar mestadels vara mina närmaste vänner som faktiskt vågar säga ifrån. Och morsan självklart. ^^ Så det betyder att bakom den blyga sidan så finns det lite jävlar anamma som lurar i djupet, vilket betyder att hon har skinn på näsan. =)

Runt 22 så sällade vi oss med Lovisa och de andra och vi insåg att Erika kände lite folk där också, så hon behövde inte känna sig utanför. Även om hon inte hade gjort det så vill jag ändå försöka vara en vettig människa så gott jag kan och liksom finnas för alla. Problemet är just när det är många jag skall finnas för så blir det lite stressigt. Oh well, jag överanalyserar det hela som vanligt. Kort och gott, vi hade stört roligt med skränande musik, jag fick träffa Erikas vänner och dom var mycket trevliga. Jag fick träffa nya människor och vi hade det roligt med vin, sång och flummiga konversationer. Runt midnatt så bestämde sig himlen för att öppna sig och dränka oss, så det blev ett snabbt språng till närmaste träd för att skydda sig någorlunda. Jag fick låna en sjal så att jag såg ut som en rysk tant för att skydda mina dreads, är inte så jävla roligt att blöta ner dom så. Jag var mycket vacker och det var bra =)

Vi lallade till tuben och sen skildes vi åt, jag kom hem runt 01:16 och sen så däckade jag i sängen efter ha kramats lite med Internet.

Lördag så kom Lynn över på morgonen för att hänga lite, vi snackade skit som vanligt och det var trevligt. Hade ju inte träffat henne på rätt länge så vi fick passa på. Bestämde oss att vi skulle ha en hårfixardag nu i veckan också. Hon behöver ju pilla lite i mina dreads och knyta och klappa på dom typ. Sen så smet hon efter ångest över att hennes mobil var på väg att dö, ack och ve! :P

Vid 20:00 så åkte jag till Friida som är på besök i Sverige och vi käkade middag med hennes mor och några vänner till familjen, där så drack vi lite öl och en vit rysk och pratade om diverse saker. Hemskt trevligt verkligen =) Efter det så pallrade jag och Friida oss till Kolingsborg, var väl där runt 23 och det var typ inga människor alls först, och då öppnade dom ändå 22. Tror nog att jag tänker tillbaka för mycket på hur TN var när jag och Lowe hängde där varje gång och stod först i kön typ. Var ju våran lilla grej ^^

Väl där inne så träffade jag Asätare och lite andra diverse vänner, vi lyssnade till trevlig musik och jag spanade in sjukt snygga tjejer. Åh, vad jag har saknat gothare och synthare. Alltså, dom kan vara så stört snygga ibland med sina hotpants, dreads, attiraljer och andra saker. Det var en fröjd för ögat och både jag och Friida gick runt och dregglade över snygga brudar. Mycket bra kväll verkligen :P

Plus musiken var riktig trevlig, det var särskilt ett band som hade en intressant.. Hur skall man kalla det.. Själva uppträdandet på scenen var väldigt surrealistisk och musiken i sig var abstrakt, hård, ibland igenomtänkt men ändå väldigt udda och konstig. Det var hemskt intressant att lyssna på, inte riktigt helt i min smak av musik men fortfarande väldigt intressant, klart roande att se deras uppträdande och att få lyssna på deras kreativa sida. Skulle gärna vilja se dom igen och försöka förstå mig på dom.

Efter det bandet så spelade TraKKtor och det var väl lite mer mainstream-body och mer dansvänligt, även om jag inte riktigt kände något sug efter att dansa. Så vi lallade mest runt och smuttandes på våran cider och spanade in de stört snygga brudarna. Vi hade det roligt =)

Vid 01:15 så pös vi hemåt till mig för att dricka vin, äta choklad och titta på film.

Jag ser helgen som en väldigt lyckad, jag är hemskt nöjd och min hosta börjar dessutom att försvinna sakta men säkert. Is good is good!

  One Response to “Abstrakt musik”

  1. Bandet du tänker på är Marsuppium Massacre, vi premiärspelade dem på Bodytåget förr året :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.