Aug 082011
 

Det har hänt massor med saker i mitt liv, jag vet inte ens vart jag skall börja.

Först så var jag sjuk och knarkade Cocillana i en hel vecka, men det har jag redan skrivit om.

Måndag så jobbade jag och hade sedan en myskväll med Tom.

Tisdag så åkte jag till Skara för att hänga med Linnea.

Onsdag vidare till Trollhättan för att jobba, där så hängde jag med Matilda och snackade skit.

Torsdag åkte jag still Skara och hängde med Linnea igen och samtidigt fixade massor med tekniska saker där så att hennes föräldrar älskar mig lite till. Sen åkte jag till Örebro för att kramas på Paulo, han lurade ut mig på krogen där vi träffade massor av hans vänner och hade en mysig kväll. Folk tog i mitt hår och tyckte jag var konstig, jag fick en puss av en transa och sen åkte jag och Paulo på efterfest. Väl där så försökte vi titta på Arkiv X samtidigt som en flicka dansade i vägen och försökte vara sexig. Hon var iofs sexig men Arkiv X var mer intressant. Runt 04 så gick vi hem till Paulo och på vägen så gjorde vi .. err lite bus.

Fredag vid runt 8 på morgonen så åkte vi till Stockholm efter jag mer eller mindre sagt till Paulo “Du hänger väl med hem till Stockholm?”, resan gick bra och smärtfritt. Jag droppade av honom hemma hos mig och åkte sen till jobbet för att jobba det sista på dagen inför semestern.

Lördag blev det Svenssexa för Martin på Wirströms och det var mycket mysigt, många goa vänner som kom och allt var fett awesome. Söndag blev en chilldag med Bill, Tom och Paulo hemma hos mig. Linnea passade på att komma upp till Stockholm inför Pride-veckan då hon skulle jobba där.

Måndag så var det sista Sunkit ever, det var svårt att andas, det var 2 timmars kö utanför och det var hysteriskt varmt. Men trots allt detta och våran 2 timmars framförhållning så var det sjukt roligt, vi dansade och svettades och hade så sjukt roligt. Det var underbart! Elli, Jonny och Erika fick stå i kö och skämmas över att dom var sena. BWAHAHA!

Tisdag så trillade Lynn hem till mig för lite förmiddagsmys och sen pös jag in till stan för att ha en chilldag på Pride med Erika där vi gick och gick och gick överallt en hel dag, vi hann prata om väldigt mycket intressanta ämnen och även i princip plundra igenom majoriteten av alla gallerier efter intressant konst. Eller det är väl inte riktigt sant, men ett par hittade vi :P

Onsdag så hjälpte jag, Paulo och Jonny till att flytta Ellis bohag från Liljeholmen till Hökis, det gick snabbt och smärtfritt. På vägen så plockade vi upp Lara för date på Vega för att äta lite flyttkäk och sen hem till mig för att titta på roliga filmer sent in på natten

Torsdag så hjälpte jag Elli med att handla lite saker så det blev en heldag med henne, Lara kom över senare på kvällen och typ “flyttade” in lite smidigt inför kommande Gotlandsresa ^^

Fredag så var det dramadagen för mig, Paulo och Lara med diverse saker. Men allt är löst och förlåtet för de flesta och jag personligen känner att allt är faktiskt riktigt bra, tänker inte gå in på detaljer men det var nära att jag förlorade något väldigt nära till mig pga diverse missförstånd. Detta är nu korrigerat ^^

Lördag så var det tänkt att jag skulle på pridetåget men jag dissade det, istället så åkte jag in till Tanto på kvällen för att grilla med lite #mictlan-människor. Det blev sent och jag lyckades lura hem Therese med en high-five

Söndag så hängde jag med Elli igen, mest för att det är kul att pilla lite i hennes lägenhet och jag ville bara inte göra ett skit. Dock blev det en nattlig trip till Husby sen för att hämta min hemnyckel som Linnea hade stulit och vägrade lämna tillbaka. Hon är som en skata som älskar blänkande saker! :P Jag kidnappade Elli på denna trip för att jag ville ha sällskap, så vi passade på att träffa upp jonny och gurra på macken för att fika lite när dom ändå hade en liten rast. Sen fick vi se vart Jonny jobbade och efter det så körde jag hem Elli för att själv komma hem tidigt på morgonen. Självdog rätt intensivt på sängen

Måndag idag, jag träffade upp Lynn för en fika och lite käk och en mycket trevlig dag med samtal om diverse saker. Tiden gick och det var dags för henne att åka hem till Norrtan, jag pallrade mig till centralen för att träffa Erika för en trevlig eftermiddag/kväll med lite mat och mer fik. Var dock lite mentalt trött efter dålig sömn och andra saker så jag kände mig lite korkad, men det gick bra :P

Imorgon Tisdag så skall jag, Paulo och Lara åka ner till Visby. Han är så söt som bjuder mig på resan ner, och jag styrde upp sovplats hemma hos bästaste Thim. Vi är borta i ett par dagar och jag hoppas att jag träffar många av mina vänner där nere. Lyckades styra upp så att Elli passar min fina kisse under tiden. Oh, får även skjuts av bästaste Jonny samtidigt. Mycket trevligt och uppskattat ^^

Här blir det ett litet mellanrum då jag inte riktigt vet vad som sker på Gotland, men det som händer på Gotland har aldrig hänt :P

Lördag när vi kommer hem så skall jag på 50tals-fest för Angelica och Sandra ute på Tyresö, dock blir det en alkoholfri kväll för mig då jag tänker ta bilen.

Söndag så blir det kalas för Brutus i Norrtan och sen skall jag och Lynn har hårmys på kvällen

Måndag så kommer jag hem och förbereder mig för att pallra mig till bästaste mor som jag lovat!

Mycket mycket mycket. Väldigt uppradat och inte alls särskilt detaljerat, men jag kände att jag var tvungen att skriva ner allt detta innan jag glömmer bort allt :P Det borde stämma någorlunda, jag tror att jag fått med mig allt som hänt. Borde ha skrivit detta mycket mycket tidigare än att försöka komma ihåg allt i efterhand ^^

  One Response to “Untitled update of my life”

  1. Du lyckades med vad va? :P Visst är det mycket jobb med att vara ledig? Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.