Oct 052011
 

Helgen var magisk, helt sinnessjukt underbar. Det var fan galet vad trevligt det var. Just saying. Fick dessutom en väldigt ren och trevlig lägenhet som resultat. Dock sket det sig helt och hållet när jag ville slipa mitt bord, maskinen jag fått låna av Zwober var typ död. Eller den skrek och lät lite, men när man la den på bordet så orkade den inte vibrera :P

I måndags så var jag iväg till Tullinge för att möta upp P3 och F1, väl där så blev jag insläpad på mötet med folk från staben. Jag lyssnade på dom och sen blev det lite samtal mellan mig och någon äldre herre som styr och ställer. Verkade som att dom ville ha mig, så idag så skickade jag in ansökan till FRO. Får hoppas på att allt blir bra, för i så fall så blir jag ivägsläpad på utbildning lagom till våren. Är egentligen en utbildning nu typ denna helg, men jag kommer in lite för sent för det =(

Men det kommer nog bli fett coolt om jag får komma in, det ser ju fett bra ut på mitt cv om inte annat. Plus att det kommer vara sjukt roligt får jag hoppas. ^^

Idag så är det arbete som vanligt, sen blir det filmkväll med Erika. ^^

Och jag försöker bespara mig själv och omvärlden med gulliga tankar om saker och ting, folk säger att man har fjärilar i magen pga diverse känslor och tankar. Jag verkar inte riktigt uppleva det, dock så har jag nog en Rhamphorhynchus i magen istället. Men det är väl lite don efter person.

Ja, jag känner och tycker. Sluta nu, jag rodnar. >_<

Nu skall jag döda en kaffemaskin och typ banka in huvudet i något hårt. Typ, rostbröd..

Fan vad fånig jag är just nu, jag känner hur mina brösthår sakta men säkert krullar ihop sig för att ramla av och dö pga detta.

  One Response to “En substanslös titel om verkligheten”

  1. Det hände mig med en vibrator en gång. Då GRÄT jag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.