Oct 062011
 

För det första så måste jag klaga lite på mig själv, insåg igår att jag har använt ordet “verklighet” eller liknande i mina titlar allt för många gånger nu. Det är faktiskt lite störande, särskilt när man går tillbaka i tiden för de senaste månaderna så är det bla bla verklighet hit och dit. Undrar om det är mitt undermedvetna som försöker säga något till mig om min verklighet. I am not sure >_<

Sen måste jag styra lite med Loopia, mitt konto nedgraderas till ett LoopiaDNS-konto om 4 dagar och jag vill se till att mina DNS’-records är intakta när flytten är klar. Har ingen lust att skriva om alla mina records igen, iofs har jag sparat ner allt till en fil så att jag kan använda mig utav det som referens om det skulle fitta sig. Men förhoppningsvis så kan dom bara lägga in all data så att allt fungerar korrekt.

Hade en mysig kväll igår med filmer och serier, det var lugnt och stillsamt. Var bara mysigt med närhet och sällskap, inte direkt så där mycket snackande heller. Utan vi bara hängde och det var gott nog för mig.

Jag kommer nog alltid ha problem med det där att vara just finkänslig och ha en vettig taktkänsla när det gäller andra människor i min närhet, det är väl lite så som jag är som person. Men på något sätt så vill jag ändå utvecklas och bli bättre på det, jag kommer självklart aldrig bli bra på det i sin helhet. Men lite bättre borde jag bli med åren… Fast nu när jag tänker efter så har jag faktiskt blivit bättre, det går sakta men säkert framåt åt rätt riktning. Jag var typ helsämst på sådant där för många år sedan och nu är jag ändå bättre, så det kanske finns lite hopp om mig. ^^

Idag så skall jag simma, kanske med Jonny om han är vid liv. Efter det så skall jag nog bara hem och typ gråta i någon kudde, eller så läser jag en bok. har inte riktigt bestämt mig vad jag skall göra.

Nu har jag testat att använda ett externt tangentbord, just för att se om det varit något fel på det. Men uppenbarligen så är det text överallt. Mestadels massor av rant och andra idiotiska saker, det som jag brukar producera i min kära lilla blogg. Jag kanske skall börja skriva om världsliga problem istället för att prata om mig själv hela tiden?

Nej fan, jag tycker om att prata om mig själv. Det blir enklare så.

Funderade igår om jag skall färga mina dreads svarta, fast bara varannan. Så jag har 37 st blonda och typ 37 st svarta i slumpade mönster. Jag har för mig att jag hade 74 st totalt. Undrar om det skulle se bra ut, eller konstigt ut. För om det ser konstigt ut så lär jag passa i det.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.