Oct 132011
 

Uppdaterade mitt CV på monster.se efter jag har fått ett otal samtal och mail från diverse företag som tycker jag verkar intressant, kände att det kanske var tid att se till att fixa i ordning den lite. Så idag ringde det en tjej från TNG när jag var på väg till jobbet som ville ha in mig hos dom, i så fall så skulle jag börja jobba på ViaSat.

Igår ringde dom från Dfind och sa att Tele2 var intresserade av mig.

Fick även ett mail idag från Ants där det fanns en tjänst på något företag som verkade passa mig rätt så bra. Så i morgon skall jag på två intervjuer. Bara så där. ^^

Har även pratar med Pieter i Belgien och han skulle höra sig runt, jag kanske kan byta tjänst inom NGA och åka utomlands om det skulle gå för sig. Det verkar hemskt intressant, men samtidigt så vill jag inte riktigt lämna Sverige. Jag har för mycket som håller mig kvar, familj, vänner och hon den där som huserar i mina tankar väldigt mycket. Sen så tycker jag om Sverige lite för mycket just nu, är inte särskilt kåt på Belgien heller. Dom har dålig uppkoppling där. =)

Men det är lite charmigt att jag blivit så poppis, det måste vara världens torka ute på arbetsmarknaden just nu eftersom dom helt hysteriskt kontaktar mig. Dock är det lite trevligt att dom kontaktar mig istället för att jag skall sitta 24/7 och leta mig runt efter diverse jobb. Lite synd då, med tanke på hur bra jag faktiskt ändå trivs här på NGA. Det är ett trevligt företag, jag har trevliga medarbetare och min chef är fett cool. Det är lite synd att man inte kan få en riktig lön för det man ändå jobbar med. Och jag har ingen direkt lust att dra in Unionen i detta, det lär bli så fett dålig stämning när dom får skit av facket. Då vill jag antagligen inte jobba kvar ändå, det räcker med att jag gnällt och skällt och tjatat på dom i snart 2 år om att jag vill ha en korrekt lön. ^^ Så jag gör det bästa av situationen och ger mitt allt tills den dagen jag hittar något nytt där jag kan få en vettig lön :P

Igår så hängde jag med Elli, var meningen att vi skulle roota hennes HTC Wildfire S men den var dålig och hade inte S-OFF, vilket betyder att det inte går att fixa om man inte har den där super special cable of doom. Så det blev att vi ominstallerade den, installerade alla appar hon behövde, jag styrde upp alla synkningar som hon behöver och såg till att sms backup fungerade korrekt. Dock så blev hennes kalender b0rk då den inte ville synka upp allting innan vi installerade om telefonen. Kinda sucks men, hellre nu än om ett år antar jag.

Sov lite konstigt, hade lite väl realistiska drömmar som gjorde mig lite.. ensam. Men det gick över efter lite sms så där på morgonen. Även om jag inte riktigt lyckats skaka av mig drömmarna under hela dagen. Vilket har gjort saknaden lite större. ^^

Fick igång min egna Cloud igår också, ownCloud. Lite småsött faktiskt, känns rätt så bra att slippa hosta saker hos Big eller Dropbox eller iCloud. Utan jag kan langa upp mina egna saker som jag vill ha istället, finns dessutom en Alpha-version av ownCloud till Android också som verkar fungera någorlunda korrekt. Annars kan jag leka med WebDav och se om det finns något fancy pancy där.

Nästa projekt är att testa och se om jag kan få nginx att fungera ihop med Apache när det gäller att visa en specifik vhost som jag hostar. Det lär vara lite meck, men det borde väl gå att slussa över all trafik via proxy internt i Apache till nginx.

Nu flyr jag hemåt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.