Oct 172011
 

Det äter upp en, helt hysteriskt.

Idag är det Audit på jobbet, allt är fixat och donat här på kontoret nu. Så nu hoppas jag att allt är till rätta ^^

Vilket får mig att komma ihåg att jag gjorde en felanmälan till Haninge Bostäder för min spis och Kyl, måste fan kolla upp det och se vad som sker med allt det där. Är ju inte meningen att jag skall felanmäla något och så händer det inget mer efter det.

Jag skall faktiskt ta och ringa dom på en gång och se vad som sker med allt.

Var på koncert i fredags, dyr öl men god öl. Lite flummig ale från Usa hittade jag där, charmig jazzklubb dessutom. Trevligt sällskap, kvällen var mycket bra även om jag hade en lite elak huvudvärk som smög sig på mig. Hängde med Erika också, det var awesome. Sen kom Paal, Twigg, Kalle över till mig och vi alla hängde lite smått. Bill fick vara med även han :P

Bra helg var bra helg ^^

Nej fan, nu blir det lite foder och ringa till Haninge Bostäder.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.