Oct 272011
 

Jag är i Köpenhamn och jobbar just nu, det är faktiskt lite skönt av någon anledning.

Har haft rätt mycket för mig sedan sist, jag har börjat spela Dungeon Defenders med ett gäng vänner. Det är ett charmigt Action RGP Hack ‘N Slash Tower Defence-spel som det är lite fullt ös medvetslös på. Sjukt skojigt och det är trevligt att ha något spel att spela igen, jag ruttnar så lätt liksom. =(

Har träffat massor med vänner och haft det riktigt roligt, det känns bra att vara omtyckt. Folk vill faktiskt umgås med mig frivilligt och det är en bra bekräftelse för mig ^^

Jag och Tom åkte till Morsan förra veckan för att fira henne på hennes födelsedag, hon har inte träffat Tom på typ 5 år. Gissa om någon blev riktigt riktigt glad när jag drällde in med honom bakom mig. Det var en mycket trevlig kväll med hundgos och Ost/Skinkpaj-tårta. Det var det jag hade med mig, jag behövde äta och det behövde morsan också. Så jag sjöng den där låten man skall sjunga för folk som fyller år. Fast typ bara 5 ord och sen fick hon sin paj. :P Vi tog oss därifrån mitt i natten och kom hem väldigt sent, det var just då jag började att spela Dungeon Defenders efter lite påtryckande av kära Walther ^^

På måndagen så strosade jag och Erika runt på stan i flera timmar, det slutade med att vi gick från Centralen till Regeringsgatan, ner mot Rådmansgatan, mot Odengatan, in i Stadsbiblioteket och sen vidare på Odengatan mot St Eriksplan där vi åt lite Sushi och sen vidare till Karlberg. Efter all promenerande så åkte vi hem till mig för att chilla, jag var tvungen att visa spelet lite för Erika som verkade högst imponerad. :P Men det är nog ett sådan där spel man måste spela för att uppskatta, sen är det nog inte riktigt för alla heller. Jag har lite udda smak i diverse saker så. ^^

Tisdag började så där lite awesome av att jag vaknade upp bredvid ett gosmonster. <3

Senare blev det arbete, och efter jobbet så mötte jag upp Tom för att hjälpa honom med att hämta lite servrar i Norrtälje. Kvällen spenderades med att typ sova när jag väl kom hem, orkade inte göra mycket mer. Hade fan träningsvärk fortfarande efter den massiva promenaden med Erika så. >_<

Onsdag så ordnade jag upp allt jag skulle behöva att ha med mig till Danmark, men jag passade på innan att åka iväg och gosa och umgås lite. Så senare på eftermiddagen så rymde jag ner mot Köpenhamn och jag var väl framme runt 22:30. Dock tog det fan mig 30 minuter att hitta en jävla parkeringsplats mitt i natten, och efter typ 800 DKK så fick jag stå i två dygn i närheten av hotellet. Lite lätt .. dyrt -_- Men men, det är jobbet som får pynta för det. Inte min huvudvärk. ^^

Imorgon åker jag hem på eftermiddagen, jag lär väl landa i Stockholm runt 22-00 antar jag. Då skall jag nog sova och sen så skall jag göra mig i ordning för att ev åka till Linköping. Skall höra lite med Sam om det och se hur det blir, det var eventuellt så att hade hade Jack hemma och då blir det jobbigt att pilla med tatuering och hemsida. Skall nog höra med honom nu på en gång om det faktiskt.

Och i helvete vad dom får problem här nere i CPH när jag är över och hälsar på, och så fort jag skall titta på det så försvinner problemet. Tror kontoret är rädd för mig eller något O_o

  One Response to “Spel, kärlek och andra sådana där saker som värmer”

  1. Antingen är problemen rädda för dig, eller så vill danskarna träffa dig och dricka kaffe lite oftare bara ;p

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.