Nov 162011
 

Just nu har jag börjat drömma om Skyrim efter ha spelat det rätt så friskt ett par timmar, det är lite lustigt ändå hur jag tar in min vardag och drömmer om saker som ligger mig varmt om hjärtat.

Natten till idag drömdes om mitt storslagna äventyr i Skyrims värld av någon anledning, fast med verklighetens grafik på något sätt. Väl där så var det konstiga uppdrag och drakar som flög runt mig. Hittade även fröken som jag håller av väldigt mycket, vääääldigt mycket. Jag smidde ett svärd till henne och sen sprang jag iväg och dödade en drake.

Varför kan jag aldrig drömma om vettiga saker för? ^^

Simmade ett par längder igår med Tom, det är fan sjukt vilken dålig kondis jag har. Mådde fett illa efter, men jag hade inte ätit ordentligt under dagen och jag hade precis varit febersjuk. Så det var lite ansträngande att gå från Kallt > Varmt > Kallt > Varmt > Kallt bara så där. Men jag kom hem och chillade lite, spelade lite Skyrim och tittade på lite serier. Så det gick ju bra ändå.

Idag skall jag iväg med jobbets bil till Bromma för att fixa något paket till jobbet, sen så ska jag förhoppningsvis ut och träffa hon den där söta ^^

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.