Dec 012011
 

Vet inte riktigt jag skall börja någonstans, jag har gjort sjukt mycket saker sedan jag skvallrade om livet här.

Utöver att känslor blir starkare och jag har möjligheten att bejaka dom rätt så ofta med rätt sällskap så har jag varit i Göteborg på Wisby Awards, träffat mängder med människor, kalasat, flängt runt om i Sverige på diverse äventyr och spelat Skyrim :P

I förrgår så skrev jag dessutom under mitt nya kontrakt för att börja jobba på Q-Free, det kommer bli helt stört intressant. Linuxnoder världen över, nätverksutrustning jag får pilla hur jag vill med, fellow geeks och 3-skift. Är fett pepp på det ^^

Jag slutar den 23e Dec på NorthgateArinso och börjar den 27e på Q-Free, det kommer vara sjukt roligt. Det är nörderi på hög nivå fan ^^

Nu till helgen så är det glöggande hemma hos Angelica, sen skall jag på möte för FRO ute i Vällingby på söndagen.

Sen nästa helg är det ju födelsedagsfirande på Wirströms, efter det så skall jag rymma till Trollhättan och Köpehman. Och om allt går bra så stannar jag förbi Linköping och gosar lite med Sam på vägen hem igen. Sen så är det bara en vecka kvar på jobbet innan det blir Julafton och att jag sedan börjar jobba igen. Många saker som sker på väldigt kort tid. Spännande men även lite läskigt ^^

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.