Dec 082011
 

Idag så klev jag upp ur sängen med ett grymtande läte och ställde mig på vågen och såg resultatet. Så som titeln säger så har jag äntligen passerat 130kg ^^

Idag blir det julmiddag med jobbet så jag lär gå upp över 130kg igen, men ändå. Jag har varit nere och nosat på världen under 130, det är faktiskt lite coolt =)

Imorgon så kommer Thomas ner från Sala för att hänga med mig, sen på lördag så är det födelsedagskalas på Wirströms med mängder av vänner! Söndag planeras vara en trasig dag, jag tänker inte röra på mig alls mycket eftersom jag skall upp tidigt som fan på måndag för att hämta min kollega från Arlanda klockan 7 på morgonen. Sen blir det en roadtrip till Trollhättan och sen Köpenhamn. Blir nog lite roligt ^^

Sen så har jag lyckats peta in Ice Cream Sandwitch Android 4.0 på min HTC Desire HD, en polare tipsade om det och det finns en Beta4 ute just nu, och efter lite mickel och hacks så fick jag igång det mesta. Nu är det bara mms och kameran kvar innan jag är nöjd med allt :P

Och jag hade en sjukt trevlig dag igår. Nuff said

  2 Responses to “(2^7+1)*1000 gram”

  1. Hey Nippe, contact me via mail please, so i can write you something.
    Greetings Saman

  2. Då skiljer det inte ens 10 kg på oss två. Dags för mig att skärpa mig lite kanske. :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.