Dec 292011
 

Nu har jag jobbat i 3 dagar på mitt nya jobb, det verkar sjukt awesome. Människorna är trevliga och arbetsuppgifterna är intressanta, som det verkar så är det mesta som jag inte kan just företagsbaserat och det är sådant man lär sig med tiden. Jag har spenderat halva dagen med att plöja igenom deras Wiki i hopp om att snappa upp något vettigt och konkret.

Jag slutar om 10 minuter, och då skall jag hem för att gulla med kisse, plocka undan lite hemma och sen skall jag in till stan igen för att hänga med Erika och hennes vänner. Det blir trevligt ^^

Nyårsafton är planerad på det vis att jag och ett gäng människor skall sammanstråla på Wirströms runt 18:00, jag har bokat vårat vanliga bord för detta. Sen runt 21-22 så skall vi bryta upp och förflytta oss till respektive fester som finns Stockholm runt. Jag och Erika skall hem till Walle och Flisan är det planerat, sen om jag får med mig andra på resan återstår att se. Skall försöka lura ut Elli och Jonny på kalasandet också.

Och nu sitter Erika och peppar mig på msn för att jag skall skriva dramatiska utlägg om mitt liv där jag jagar krokodiler med nätverkskablar i Australien för att hon skall få något att läsa i min blogg, så då skriver jag om att hon säger detta till mig istället så får hon läsa om sig själv :P BWAHAHAHA

Jag hade en väldigt trevlig julafton hemma hos mor och en väldigt trevlig juldag, även min annandag var mycket bra med sällskap av Twigg och hans polare. Inte mycket att klaga på alls verkligen.

jag har inte mycket jag direkt tänker på numera, det finns en stor tanke som jag funderar över väldigt mycket. Men jag tänker inte skriva om den här, jag vågar inte ens säga det högt heller. Det är rätt lätt att lista ut vad det handlar om egentligen, men det är en sak att veta vad det är och en annan sak att få höra/säga det högt till personen det ändå handlar om. Jag är lite rädd att det skall slå tillbaka och bara bli dåligt, men samtidigt så tror jag att det kommer bli fett bra. Jag skall chilla lite till tror jag, det är ju ändå fortfarande väldigt färskt allt detta. Jag vill inte stöta bort något bara för att jag är så hetsig.

Well, nu blev det ändå lite skrivet av mig. Vi ses väl på Wirströms hoppas jag? :P

  One Response to “Färglada gråskalor”

  1. Gott nytt år
    önskar jag dig
    Som vanligt så är det nog ingen förbindelse imorgon så jag passar på nu
    Var rädd om dig
    Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.