Jan 082012
 

Ännu en vecka har fortgått på arbetet och jag tror nog att jag börjar få lite koll på saker och ting där, har dessutom varit sjukt lat och lyckats skriva enkla script till mig själv för att underlätta mitt vardagliga arbete. Och imorgon kväll så börjar mitt första nattpass. Det kommer att bli hemskt intressant =)

Även om jag är helt och hållet inställd på att vara vaken dagtid så måste jag nog chocka kroppen lite med att vara vaken nattetid, jag var uppe till typ 3 igår men lyckades vakna runt 8 på morgonen ändå. Jävla invanda mönster -_-

Utöver arbete så har jag förgyllt ett par dagar med att störa Erika, annars så var jag iväg och träffade Mecka, Ethernal, Bindjin och Purre på Wirströms för att ta en öl och surra skit om världen. Purre har dessutom tagit över mitt gamla jobb, så det blir lite snack om NGA när vi ses. Jag är ju ändå nyfiken hur allt går där borta nu när han är “nya Christoffer” som dom så vackert säger ^^ Men det verkar ändå som att jag lämnat efter mig väldigt mycket dokumentation så det är trevligt att höra att man ändå försökt sköta sitt jobb.

Fredagen spenderades hemma hos familjen Holmberg, mycket bra och trevligt. På lördagen så ryckte jag och drog i dom för att aktivera dom med diverse sysslor, lyckades dessutom skruva isär en laptop till beståndsdelar så att jag kunde lyfta ur moderkortet så att jag kunde löda om strömtillförseln på den och sedan bygga ihop maskinen. Nu jävlar fungerar den prima ^^ Planen för den kommer att bli en Windows XP installation och sen Xubuntu över det för dualboot. Och det är Erika som skall installera allt med mig hängandes över axeln vid eventuella frågor.

Sen har jag fått planen till att slakta en äldre laptop för att montera in den i en 3.5cm djup tavelram och använda den som tavla. Just for lulz ^^

Lördagskvällen spenderades hemma hos Angelica och hennes kamrater, flummig musik och gott att dricka tills sent på kvällen blev det innan jag och fröken begav oss hem till mig runt midnatt.

Idag så har vi städat, donat och fixat. Det är rent och fint nästan överallt nu, det är mycket trevligt =) Och nu är planen att jag skal spela lite Starcraft 2 med Mats och Thomas, jag måste ändå aktivera mig så mycket som möjligt och vara vaken tills tidigt imorgon bitti så att jag är pepp inför nattjobb imorgon kväll. Och sen vill jag hitta någon vettig applikation som kan läsa av en viss kalender för att typ skapa ett alarm som är typ.. 2 timmar innan jag har ett jobbpass. Annars blir det att ställa larmet varje dag så att det skall passa eventuellt schema.

Life is rather good, fast just nu har en del av mig åkt till sig i Kista.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.