Jan 182012
 

Nu har jag varit ledig i ett par dagar eftersom jag följer mitt nya schema på jobbet, det är intressant och jag har god kontakt med en av mina kollegor dessutom. Vi spelar spel ihop och har det fett roligt, så det är coolt som fan. Jag är inte van att ha arbetskamrater alls, och nu finns det flera människor att snacka skit med. Det är coolt ^^

Det var ingen svår omställning att gå från dagpass till nattpass, men nu skall jag börja med dagpass igen och det är fan svårare att ställa om dygnet till att bli normal än att ställa om dygnet till att bli onormalt. Men det är en vanesak antar jag, jag har inte jobbat där särskilt länge heller. Är snart inne på en månad. Jävlar är det redan en månad? >_< Tiden går lite väl för fort ibland har jag märkt. Utöver arbetet så trallar mitt liv på i lugn och ro, och det är just det jag behöver just nu. Känner inte riktigt för kaos och dramatik för stunden vilket verkar vara något som faktiskt respekterar min vilja så alles gütt.

Utöver livet så där rent praktiskt så är nog det mesta rätt ok, jag blir lite så där fånig ibland men överlag så försöker jag hålla mig till den logiska sidan av hjärnan. Livet fungerar mycket lättare när man kan lösa saker med logik, även om mina logiska tankar kanske inte uppfattas som särskilt logiskt dock. ^^

Det känns fortfarande väldigt rätt förresten, det jag kände i slutet av sommaren som fick mig på fall är bara starkare idag. Så jag verkar ha rätt i det jag känner. Och ja, jag är så där löjligt förälskad i henne, om du inte vet vem jag pratar om så har du nog inte träffat mig på väldigt länge. Om du vet vem jag pratar om så, good for you!

Nu skall jag sluta vara så där jobbigt löjlig och dramatisk >_<

Rostad macka med avokado och en kopp te kanske?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.