Jan 232012
 

Senaste 3-4 veckorna så har jag haft ont i magen, jag trodde först att det var relaterat till att jag kanske åt för mycket. Men efter ett tag så insåg jag att det gjorde ont 24/7, oavsett om jag åt eller inte. Idag så fick jag äntligen prata med kirurgen på Norrtälje Sjukhus, till och med han som opererade mig och han frågade lite frågor om vad det kunde vara. Liksom för att försäkra sig om att inte är bla bla bla eller bla bla bla.

Så jag fick magsårsmedicin utskrivet som jag skall plocka upp imorgon, plus att jag skall antagligen upp till Norrtälje nästa vecka när jag är ledig från jobbet för att göra en skiktröntgen och gastroskopi så att dom kan kika på mig och se om dom hittar något roligt. Det är säkert inget allvarligt egentligen, jag överlever ju uppenbarligen. Men det är lika bra att kolla upp.

Jobbade hela helgen och det var ovanligt chill, blev lite mör efter ha jobbat 12.5 timme visserligen men det gick riktigt bra. Verkar som att jag vant mig vid 3-skift relativt fort, dock är ju dagspassen fortfarande värst :P Att kliva upp tidigt som fan på morgonen är ju sämst. Men det kommer jag nog aldrig komma ifrån antar jag.

Och jag känner för att skriva mer gulliga saker, men jag skall låta bli denna gång.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.