Feb 182012
 

Sitter på kontoret och allt är lugnt, småsurrar lite med vänner på mumble och lyssnar på podcasts från morgonpasset på P3, en allmänt slapp dag.

Träffade lite vänner igår på Wirströms i ett par timmar och bara tog det lugnt innan jag flydde hem till Erika för att tvinga till mig gos :P

Oh, jag har fått nya tunnlar till öronen. Storlek 46, måste dock töja mina öron lite, så jag har tejpat mina gamla tunnlar i hopp om att komma upp i vettig storlek utan stress och blod.

Vad mer vad mer, jo jag skall flytta till Husby med Erika i April. Det kommer bli sjukt coolt, lite omväxling i livet och nya utmaningar och erfarenheter. Efter mycket om och men så tjatade jag till mig hennes tycke och kärlek, så nu har jag snärjt henne! Nä men alltså, det är lite.. oväntat att jag kunde snärja en sådan intellektuellt utmanande individ och få henne att faktiskt.. falla för mig. Inte för att jag känner mig som en dålig person och sådant, men.. Jag, av alla människor kom in, tog henne med storm “en vindpust iaf” och typ bara.. “Tjobaloba” på ett sensuellt intelligent sätt.. Så som bara jag kan göra ^^

Och min svarta netbook har försvunnit hemifrån av någon anledning, jag letade iofs bara i typ 20 minuter. Men den var inte där jag lämnade den och jag blir paranoid väldigt fort. Do not like >_<

Undrar hur SYN kommer att gilla det i Husby, hon kommer inte kunna gå ut dock men det tror jag nog inte kommer bli någon fara, utöver balkongen. Vill inte att hon skall hoppa ut från balkongen liksom. Får se hur man styr upp det där.

Ååh, Rasperry Pi, som jag längtar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.