Jun 222012
 

Long time no writing.

Har varit upptagen med jobb och diverse annat, men nu sitter jag på jobbet i min ensamhet och tittar på ManVsGame medans jag försöker fördriva tiden. Jag slutar 23:00 och det känns som att jag missar midsommar lite :P

Skall över till morsan imorgon och käka lite mat med henne och Erika, sen är jag fan ledig men har beredskap. Så då blir det många planer som skall sättas i verket.

Vi har äntligen fått det tapetserat och målat hemma nu, hallen blev röd, sovrummet blev svart/lila och vardagsrummet är grått/mörkgrått. Blev hur bra som helst, så nu är det bara möbler som saknas för i princip hela lägenheten. Tur som det är så är vi båda lika galna i vad vi vill inreda lägenheten med. Det gör mig väldigt glad =)

har även fixat trall till balkongen, behöver i princip bara ett paket till och så är den klar. Sen skall vi väl börja att bygga “buren” för allt. Och sen fixa hit och dit och bla bla bla bla.

Blir fastanställd på Q-free nu på onsdag, känns riktigt bra. Livet går i rätt riktning!

Och där rann energin ur mig, vad mer skall förtälja >_< Oh, just ja. Jag har styrt upp semester inför Medeltidsveckan, så jag tänkte vara där ett par dagar. Nu är det bara att jag skall styra upp sovplats för mig och Ahlbom och förhoppningsvis Erika. Kommer att bli riktigt nice!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.