Jun 242012
 

Är jag hungrig eller illamående? Det är något jag har svårt att skilja mellan och det stör mig så kopiöst mycket, jag vill ju äta men jag vill inte råka äta om jag mår dåligt. För då kommer jag att må så mycket sämre, men om jag är hungrig så kommer det att försvinna om jag äter. Mitt matintag är lite pest eller kolera ibland har jag märkt. Samt att jag verkar mer eller mindre fastnat runt 120kg, men jag krymper i storlek enligt mina kläder. Men på något sätt så räcker det inte till att bli mindre rent fysiskt, för att jag måste gå ner i siffror för att andra skall acceptera det på något sätt. Jag vet att folk bryr sig men ibland så undrar jag om jag går ner i vikt i syfte att göra andra glada och inte för att jag skall må bättre.

Skrev ett smärre argt mail till målerifirman ang hur en av deras målare hanterat allt, utöver att han snackat skit om andra människor med en helt främmande människa så tapetserade han helt värdelöst. Plus att vi har dessutom en nyansskillnad i vardagsrummet mellan två våder. Får se om jag får något svar eller om dom skall försöka få det att “rinna” ut i sanden.

Vi var över hos morsan igår och det var väldigt trevligt, insåg i samma veva att nu när jag tappat bort nyckeln till bilen så fungerar inte reservnyckel till min baklucka. Så jag kommer inte att få ut mina vinterdäck om jag inte lyckas öppna luckan. Yay me. O_o

Dock så fick vi ett jättefint bord plus sängbord som fungerar riktigt awesome.

Måste skaffa mig en torkmejsel till hatthyllan, fick inte in skruvarna med de verktyg jag hade hemma. Det är ett i-landsproblem indeed..

  One Response to “Otydliga signaler”

  1. Woop woop – dåliga hantverkare, how original :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.