Aug 142012
 

Har velat ha en projektor i många många år nu, men det har aldrig riktigt blivit av. Men nu för någon vecka sedan så bestämde jag mig för att jag äntligen skulle skaffa en projektor. Tydligen så är detta inte fallet då Klarna säger nej till en avbetalning. För ett belopp som är mindre än min förra avbetalning för min laptop jag köpt. Detta är redan betalt och klart så jag har inga skulder kvar, men dom säger nej ändå. Dom är dumma…

Så, jag får göra det på traditionellt sätt. Betala med riktiga pengar, dock så blir det efter lite sparande istället.

Igår så var det en mysig dag, även om mitt val av inköp inte riktigt var så genomtänkt. Så det var lite fail från min sida, men det löser sig på något awesome sätt.

Idag skall jag till Gallon Tattoo och droppa av deras hårddisk efter jag tog på mig uppdraget att försöka rädda all data. Efter mycket knep och knåp så lyckades jag fan rädda allt på disken utom 120MB då dom låg på trasig skiva. Men att faktiskt lyckas med detta gjorde mig väldigt glad. Det är något jag har velat lära mig och luska ut hur man gör, och så äntligen satte jag mig ner och pillade med detta i drygt 1.5 vecka.

Jag har tatuerat mig också! Två gånger på väldigt kort tid dessutom. Först på Gallon där Nelson fortsatte med mitt kretskortsschema på armen, och sen ner en veva till Linköping för att fortsätta på benet hos Jackattack. Jag har dessutom rakat av mig allt skägg också. Det.. var/är udda men jag börjar att vänja mig sakta men säkert. Har insett att de flesta tjejer säger att det är snyggt och sådant, men killar skriker och beklagar sig över att jag har försvunnit. Ibland undrar jag om det är mina testiklar jag avlägsnat eftersom så många reagerar så. Inte alla självklart, men väldigt många har reagerat över det.

Jag har skaffat mig en “ny bil” också. En Volvo 244 från 88 som har gått numera 24k mil, min 744 fick lite nedslag i besiktningen och det skulle bli dyrare för mig att laga det än att köpa en volvo för ett par tusen. Den är i väldigt bra skick dessutom, dock måste jag fixa bromsarna, dom skrapar när jag kör så det gör mig lite nojjig. Den är vit men jag tänker (läs: SKA) lacka om den till en limegrön färg. It will be awesome! Visade upp den för morsan förut när vi var över till henne för att hänga där en helg. Fick hem massor med kantareller som vi pressat i oss som galningar! Det var en väldigt bra helg ^^

Så, nu är nästa plan att uppgradera mitt NAS och kanske investera i ett vettigare mediacenter istället för att slåss med min Raspberry Pi. Den är awesome, men den klarar inte riktigt av verkligen alla format. Särskilt äldre saker har den lite problem med. Så det blir nog det som är planen först och främst. Och sen blir det HD-projektor och sådant. =) Måste ju bejaka min nördighet somehow.

Har funderat på att faktiskt köpa inlines också, Tom surrade om det förut och jag.. föll lite för tanken. Jag älskade att åka blades när jag var yngre och jag skulle fan gärna vilja göra det igen. Slänga på sig ett par lurar och bränna ut ett par timmar och bara ha det awesome. Hittade ett par storlek 48 på Stadium för runt 1000kr. Skall nog pröva och se om jag kan använda dom och sen kanske investera i ett par.

Livet är väldigt bra faktiskt, det är väldigt få saker som kan slå känslan av att vakna upp bredvid henne. Fast det tar udden av det hela när jag hör SYN skrika efter mat då hon inser att jag är vid liv och hon antar att jag aldrig skulle ge henne mat om hon inte sa något. -_-

  2 Responses to “Projicerade drömmar”

 1. Hej Christoffer!

  Vad skönt att vi kunde talas vid över telefon idag och lösa ditt ärende. Eftersom du skrev att du har handlat genom oss tidigare för högre belopp och din betalningshistorik ser jättefin ut, kikade jag närmare på bedömningen. Ditt köp har nu gått igenom och jag hoppas att du kommer ha mycket glädje av din beställning samt fortsätta känna dig nöjd då du använder Klarna som betalsätt.

  Har du fler funderingar är du välkommen att kontakta mig direkt via service@klarna.se.

  Ha en fortsatt trevlig sommar!

  Mvh Alice, Klarna

 2. Jävlar, fick du ut data från disken :)

  jag bråkade med den i 3 timmar säkert innan jag gav upp :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.