Nov 052012
 

Mina diskar i mitt NAS håller på att dö, dom är rätt så gamla förvisso men jag har verkligen ingen lust att se dom dö. Jag håller på att göra någon form av backup på både filmer och serier som jag har lyckats skrapa ihop inför den kommande kraschen. Och det är nu jag känner mig nästan oförskämd eftersom jag funderade i ett par sekunder att skriva på eventet inför min födelsedag att jag önskar mig fyra stycken 3TB-diskar till mitt NAS. Det där med att tigga till sig presenter har aldrig riktigt varit min grej.

Fördelen med att jag skall fixa nya diskar till mitt NAS är att jag kan migrera över min datastore från VmWare till mitt NAS via iSCSI. Vet inte riktigt hur diskarna mår i den maskinen, men det vore nice att rodda om lite där faktiskt. Migrera runt och sätta upp diskarna som ändå sitter i den på ett mer korrekt sätt.

Festen i lördags var så sjukt bra, Erika har många vänner i sitt liv som bryr sig om henne och jag är så glad över alla som kom. Det var en fröjd för sinnet från början till slut att ha er alla här. Jag hoppas att det kommer ske igen snart =)

Oh, jag har hittat LED-lampor som jag skall peta in i hylla i hallen, it will be awesome!

Onsdag så blir det tatuering igen! Lååång text i form av en cirkel/spiral längst hela underarmen på högerarmen. Det kommer bli intressant, jag kommer nog dock sitta och dubbelkolla varje ord så att det är rättstavat -_-

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.