Nov 102012
 

Skaffade ny disk till mitt NAS igår, 12TB fick den. Dock så var jag korkad och lekte med iSCSI innan på gamla arrayen med ESXi. Imorse fick jag för mig att installera om NAS:et efter jag äntligen blivit klar med filöverföringen och insåg att jag fortfarande hade iSCSI igång på ESXi. Med en maskin som var igång över nätverket. Den b0rkade ut och jag får inte återansluta till ESXi nu för att rensa upp/göra om. Jag kommer åt ssh men vissa kommandon säger att jag inte kommer åt localhost. Vågar inte riktigt boota om heller eftersom jag är på jobbet och mina virtuella maskiner snurrar på fint som det är. Så det blir lite meck när jag kommer hem tror jag.

Nu när jag gett upp med ESXi så är jag åter tillbaka med mig själv, vilket betyder att jag kommer fundera, fantisera och skapa irrationella tankar/idéer som ändå drar ner mig i skiten. Det har varit lite mycket sådant på sistone märker jag. Känner att jag måste göra något åt det på något sätt, kanske försöka gå ner på djupet och förstå vad i helvete jag håller på med. Mycket handlar nog om osäkerhet och dålig självkänsla, men om det är bara det vet jag inte. Det finns så många olika aspekter till vad min hjärna egentligen är ute efter.

Jag har försökt att föra någon form av dialog med mina tankar men jag blir avbruten hela tiden av irrelevanta hjärnspöken som vill påminna mig om att jag är bara fånig som en försöker. Det är som att bo med en trotsig fjortis, det enda riktiga svaret jag får är “Awh meh duråh?!” Den stora frågan är väl ändå: Vad får jag ut av det hela, eller rättare sagt, vad får min hjärna ut av det hela. Jag känner i alla fall att det är rätt så icke konstruktivt att ens beklaga mig över saker och ting eftersom det gärna bara stannar där, men på något sätt så kan jag föra en mental dialog med mig själv när jag skriver om det samtidigt.

Får mig att tänka på hur offer i horror/thriller-filmer står och tittar på sin mördare eller blir typ jagade och inte riktigt ser dom och då skriker “WHAT DO YOU WANT?!” Lite så kan jag känna med hur min hjärna inte riktigt vill samarbeta med mig. Hur i helvete kan jag ha två olika tankegångar simultant egentligen? Jag har ändå en linje där jag känner mig positivt inställd till mig själv, och så har jag en negativt inställd till i princip allt som påverkar mig på något sätt.

Nu repeterar jag bara mig själv och kommer ingen vart, jag verkar heller inte få något vettigt svar från mig själv så hela detta inlägg är bara en lång rant egentligen.

Något annat att skriva om kanske? Ibland undrar jag om mina väl och åsikter egentligen representerar det jag egentligen känner eller om det är något jag säger och gör bara för att det är något jag alltid gjort. Eller är det bara hjärnan … alltså nu får jag sluta.

Helgjobb idag, sitter här på kontoret och drömmer om bättre tider. Skall eventuellt till Göteborg nu i veckan, vilket är skitstörande då jag helst ville dit i helgen för att fira Viktor, men då måste jag jobba natt så jag kan inte komma loss. Men dom vill skicka mig till Göteborg för att lära mig de nya systemen där nere och då kan jag inte åka helg och bla bla bla. Sjukt störande. Dock hoppas jag att dom kommer ha en trevlig kväll utan mig. Vet inte heller vad jag skall göra inför Hackerence, har tappat lusten att dra dit bara så där, känns lite oplanerat och jag jobbar dessutom under veckorna. Sen är det dessutom mitt kalas helgen efter samt lite hundpassning som skall ske. Tänkte försöka hjälpa mor med att hugga ved inför ankommande snöstormar osv.

Jag överväger extrema åtgärder, eller jag fantiserar om det mer än att jag vill agera på det. Det.. stör mig.

Ny tatuering förresten, blev en spiralformad text på högerarmen. Texten är:
There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there is insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity.

Jag har alltid tyckt om den texten och på något sätt så känns det som att jag identifierar mig med den. Men varför vet jag inte. Dock blev den väldigt vacker och jag är väldigt nöjd. Det känns som att den alltid har suttit där. Is good.

Nu ska jag göra något annat och försöka bli av med min nyss påkomna hjärtklappning.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.