Dec 212012
 

Jag börjar få det svårare och svårare att skriva en blogg har jag märkt, saker jag vill skriva om är saker jag inte vill förmedla till omvärlden. Jag är mer mån om att få vara privat än vad jag har varit förut. Jag har fått smak för att få lyssna på andra än tvinga andra att lyssna på mig. Människor har intressanta saker att förmedla och jag har inget behov av att berätta om mig och mina äventyr hela tiden.

Självklart så hamnar jag i fokus ibland och det är inget jag stör mig på, det sker mer naturligt nu än att jag tvingar mig på folk. Jag vet inte om det uppskattas av andra, men jag uppskattar det. Och det är väl det som är viktigast i slutändan.

Funderar på om jag skall lägga ner bloggen, jag skriver aldrig något relevant längre. Blir mestadels bara något om teknik eller att jag mår dåligt över något som jag ändå inte kan skriva om eftersom jag inte vill berätta om det för andra. Kanske göra den låst så att det bara är för mig själv, så kan jag skriva allt jag känner och tänker på utan att behöva blanda in omvärlden.

Domedagen, jag tror inte på den.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.