Jan 222013
 

Ett stycke som får mig på tankar och jag känner med världen runt omkring mig.

Idag blev jag utan bil, insåg att det inte fanns någon anledning för mig att ha bil längre. Min lilla Rutger kommer att få det så mycket bättre.

Vi har utökat familjen hemma nu också med Louie, han och SYN går ovanligt bra ihop. Även om hon var lite bitter i början så verkar hon ha accepterat honom på något sätt. Men bästisar är dom inte.

Inte än..

Jag insåg att jag uppskattade möjligheten att skriva av mig om saker som jag inte riktigt ville förmedla till andra, allt behöver inte vara publikt hela tiden. Dock så finner jag ändå någon form av nöje i att skriva saker som jag vet att andra kan läsa. Det är den lilla attentionwhoren i mig som skriker efter uppmärksamhet ibland.

Jag har stört mig så mycket på att jag nästintill fanatiskt vill berätta för människor hur jag har “förändrats” efter viktnedgången. Vilket får mig att fundera över på om jag verkligen har förändrats på så vis som jag vill berätta om.

Nu åter till arbetet

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.