Aug 142015
 

Intressant nog så känner jag en lust att skriva ner tankar igen och jag tror det beror på att jag inte pratar med den person i mitt liv som jag alltid pratat mest med de senaste 4 åren. Helt plötsligt så hörs vi inte av direkt och jag blir utanför.

Tror direkt att jag gjort något, vilket jag anar att jag inte gjort men likväl så kommer tankarna fram över det hela. Känner mig typ.. övergiven? Vilket gör mig mest ledsen att jag känner så, jag har ingen rätt alls i världen att få vara en del av någon annans liv. Det är inte andras skyldighet att inkludera mig i vad dom gör eller inte gör eller tänker på. Men ändå blir jag ledsen över det hela.

Jag blir dock mer ledsen över att jag känner så än hur det känns när jag känner känslan. Känner mig inkräktande och kvävande som frågar hur det är och vad som händer, men jag försöker inte pressa eller vara en stalker. Jag försöker syssla med annat som får mig på andra tankar. Vilket verkar mest vara dokumentärer och världens misär.

Bloggen har väl varit ett bollplank för mig i många år, dokumentation på min idioti som jag kan “skratta” åt i efterhand. Eller kanske lära mig något om mig själv när jag läser saker med äldre ögon. Inser att jag kanske har lagt över massvis med ansvar på andra genom att prata om mig själv med dom än att försöka lista ut det själv.

Nu är jag tillbaka på den plats i livet där jag inte pratar om mig själv med någon och bloggen vaknar till liv.

Det känns inte hälsosamt.

Snart flyr jag till Jämtland, funderar på att klippa all kommunikation med alla och bara skita i allt. Tack och lov för inaktivitet på bloggen, tvivlar på att särskilt många läser detta numera och jag länkar inte det vidare. Men mest skönt att skriva ner något igen.

Jag gör inte mitt liv lättare genom att lyssna på mina tankar.
Bah, det löser sig. Jag har ju hela livet på mig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.