Dec 232016
 

Skriver så sällan, inget att förmedla om mig själv längre.

Tror jag har bestämt mig för att lägga ner alkoholen, så mycket jag bara kan. Finns inget positivt i det alls, även om det är gott så slutar det alldeles för ofta i situationer jag inte uppskattar. Lockar fram en sida hos mig som är extrovert, påflugen, ogenomtänkt och allmänt korkad. Det har förstört alldeles för mycket i mitt liv och att jag inte redan har slutat med det är mest bara skrämmande.

Så, kan jag ha självdisciplin att säga nej när jag blir bjuden? Kan jag låta bli att beställa de gånger jag följer med till en pub, eller bara handla alkoholfritt. Detta inlägg får bli min påminnelse om att jag gjort detta val.

Inte särskilt sugen på att existera men har ingen önskan av att försvinna.

Jävla skit

  One Response to “Tillspillogiven”

  1. Jag har haft mycket nytta av att läsa den här artikeln. Tack så mycket för att du skrev en så utmärkt artikel. Jag måste vara uppmärksam på din blogg och läsa varje artikel av dig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.